Надеждни, продуктивни и гъвкави – новите машини за метене на IPC са изработени от здрави компоненти, предназначени за най-трудните задачи в средни и големи среди

Отскоро на пазара на почистваща техника се появи нова и мощна гама машини. Най-новата линия метачни машини на IPC вече предлага 4 едрогабаритни, издръжливи модели, създадени да се справят и с най-тежките работни условия.

Защо ни е необходима почистваща машина?

Мислили ли сте някога за ползите от използването на почистваща машина във Вашата сфера на дейност? Помислете за необходимостта от поддръжка и ефективно почистване на големите площи, за да се осигури чисто и безопасно работно място за всички служители, както и приятна, подредена среда за клиентите.

Тази задача се изпълнява значително по-лесно и по-достъпно със седлова метачна машина IPC. С нея и Вие, и Вашият персонал ще спестите време, пари и гарантирано ще оцените перфектния резултат от употребата ѝ и ефекта върху клиентите Ви.

Тези машини осигуряват комфортна позиция на оператора по време на работа, като намаляват мускулното напрежение и осигуряват отлични резултати от почистването с минимално усилие.

Използването на високотехнологична машина за почистване оптимизира необходимото време за работа. В динамичното време, в което живеем, бихте ли се занимавали да почиствате голям паркинг, например, с обикновена метла? Тези метачни машини ще превърнат една времеемка и трудна дейност в задача без проливане на капка пот и същевременно с положителен ефект върху мотивацията на изпълняващия я, оставяйки повече време за важните задачи.

3 основни предимства на IPC машините за метене:

Новите иновативни метачни машини, представени наскоро от IPC Group, предоставят важни ползи за клиента:

  1. Ефективно обезпрашаване

Нужно е само едно минавате по повърхността, за да бъдете изненадани от резулата. Четирите нови модела са оборудвани със супер ефикасни филтри, изработени от високотехнологичен текстил, мощна смукателна перка и специален вибрационен агрегат, действащ като шейкър за изтупването на филтрите. Пластовете на филтъра ще останат добре опънати по време на работа и ще гарантират цялостно и безупречно събиране дори на фините частици. Няма нужда от второ замитане.

Късото разстояние между четката и контейнера за отпадъци, както и нискочестотното въртене на четката, осигуряват изрядно събиране както на леки, така и на по-тежки отпадъци – далеч по-добро представяне, в сравнение с машините със задно разположен контейнер.

  1. Непрекъснат режим на работа

Няма нужда от обслужване. И четирите модела машини, задвижвани от електричество, бензин, дизелово гориво или LPG, разполагат с вентилатор и четков двигател, управлявани чрез хидравлика, а системата с течностно охлаждане гарантира дълги работни смени, дори в районите с горещ климат.

  1. Супер маневреност

Операторът може да направлява машината с по-голяма точност, благодарение на задното управляемо колело, което улеснява управлението на машината в тесни зони.

Къде се използват новите IPC машини за метене?

Метачните машини разгръщат потенциала си най-добре в рамките на големи и средни зони, както вътрешни, така и външни.

Те са идеалното решение за почистване на:

  • Складови пространства и логистични дейности – там, където повърхностите трябва да се почистват ефективно с един преход. Складът и проходите трябва да са напълно чисти от отпадъци и мръсотия, за да се гарантира добра работна среда, непрекъснат поток на стоките и перфектно състояние на клиентските поръчки.
  • Паркинги – чист и добре поддържан паркинг е първото нещо, което клиентът на всеки хотел, магазин или обществена сграда ще забележи.
  • Обществени места в градската среда – един мръсен градски площад или запусната детска площадка създават впечатление за нехайство на общността, към която принадлежат. Тези места трябва да бъдат приветливи и привлекателни за гледане и живеене.

Чистотата и подреденият вид често са показателни за високите стандарти за качество и грижливо отношение на собственика към дейността му. Добре поддържаната и добре изглеждаща среда определено засилва доверието на клиентите, изглежда луксозно и в същото време привлича нови клиенти, като разпалва любопитството им.

Използването на професионални и ефикасни машини за почистване е правилният и позитивен начин да се създаде възможност и да се събуди желание у гражданите да се грижат за околоблоковите пространства и жилищни зони по-добре и да помогнат за тяхното благосъстояние.