Представяме Ви екстрактор за прах IPC GS 3/78 OPT CYC окомплектован с циклонна система – предотвратява загубата на мощност и подържа филтрите винаги чисти.

За разлика от други прахови екстрактори, тези с циклонна технология позволяват да извличате прах, шлака и горещи смолисти материали, без да увреждате или компрометирате системата за почистване и живота на филтрите. Гарантирана висока производителност на засмукване, докато капацитетът на резервоара не е запълнен. Екстракторът е идеален за изсмукване през локви или извличане на по-едри отпадъци.

Сфери на приложение

  • Почистване на големи работни пространства
  • Почистване на повърхности
  • Тежка промишленост
  • Селско стопанство

Тип замърсяване:

слабо, средно и силно замърсени повърхности

Предимства на циклонната система:

– Винаги чист патронен hepa филтър, който осигурява най-високо ниво на ефективност на филтриране

– Декантерът улеснява отстраняването на фин прах, като просто замества торбичката с микрофибър без никакъв контакт с отпадъчни материали

– Специално проектирана структура, позволяваща събирането на голям обем материал

– Многостепенна филтрация – 4 етапа на филтриране, идеална за засмукване на големи количества фин прах и отпадъци без запушване на патроният филтър

4-степенно филтриране:

– Въздух, прах и отломки се отклоняват от дефлектора по време на въртене надолу по посока, обратна на часовниковата стрелка. По-тежките отломки се събират на дъното на резервоара. Въздушният поток се връща обратно в отворите на циклона.

– Въздушният поток се спуска по посока на часовниковата стрелка в циклона. По-финият прах пада на дъното на циклона и накрая се връща назад.

– Въздухът и прахта се филтрират от микрофибърната торбичка.

– 99,9% хепа филтрация. Хепа филтърът е винаги чист благодарение на циклонната система.

Повече за IPC:

IPC Group е в топ 3 на производителите на професионално почистващо оборудване в Европа, с широко утвърден опит и пет производствени бази, разположени в северната част на Италия.

IPC произвежда почистващи машини за дома, производството и склада – метачни, водни, комбинирани, прахосмукачки, пароструйки, инструменти за почистване на прозорци и ръчно оборудване.