Снимки и акценти от участието на Апекс Сервиз на Международен технически панаир Пловдив 2019

75-ти Международен технически панаир Пловдив 2019 се проведе в периода 23-ти септември – 28-ми септември и бе официално открит в присъствието на Министър-председателя на Република България Бойко Борисов, посланика на г-н Русия Анатолий Макаров и кмета на град Пловдив г-н Иван Тотев.

Апекс Сервиз продължи своята традиция и отново взе участие на Международен технически панаир – Пловдив 2019.

Фирмата представи своите продукти в цели 5 направления – Автосервизно оборудване, Подемна техника, Стелажни системи, Почистваща техника и Заваръчни консумативи.

Голямата новина

Дългоочакваната новина и главен акцент от участието на Апекс Сервиз по време на Международен панаир 2019 бе обявяването на компанията за официален представител на световноизвестната марка Mitsubishi Forklift Trucks за България. Това е трета водеща марка със складова техника, която става част от портфолиото на Апекс Сервиз, наред с Osaka и Crown.

Една от най-големите корпорации в света, Mitsubishi Heavy Industries Group, използва ресурси и технологии от последно поколение при производството на мотокари, за да осигури безкомпримисно японско качество за своите клиенти.

Част от мотокарите, газокарите и електрокарите на Mitsubishi са вече налични в сайта ни (разгледайте ги тук).

Равносметката

Множество доволни клиенти и реализирани продажби на машини, складова техника, стелажни системи, почистваща техника и автосервизно оборудване. Традиционно, по време на панаира, бяха предвидени специални предложения с намалени цени на складово и автосервизно оборудване.

За всички посетители бяха направени и множество демонстрации на скоростта, маневреността и функционалността на машините, предлагани от Апекс Сервиз, в което всички те се убедиха сами.

Апекс Сервиз благодари за успешното представяне на Международен технически панаир Пловдив 2019 на всички колеги и партньори!