Съвети за почистване на външно пространство

Съвети за почистване на външно пространство

Много хора очакват пролетта като възможност за освежаване на сградите след зимния сезон. Чрез добавяне на дейности по почистване на откритите пространства в списъка, не само получавате чисто и подредено съоръжение, но несъмнено изграждате добра репутация и поддържате лоялни клиенти. Както се грижим за домовете си, за да изглеждат добре и да се чувстваме комфортно, така се полагат усилия и за външните площи. Това са външни фасади, прозорци, зони за шофиране и паркиране, басейни, градинско обзавеждане, зони за деца, тераси и други. За всяка област ефективните резултати се определят от подходящото и специфично решение за почистване, което ще приемете.

Фасади на сгради

Тук почистващите машини с високо налягане са най-доброто решение. Машините премахват прах, креда, плесен и стара боя, използвайки вода под високо налягане и са еднакво ефективни върху камък, зидария и бетон, за да премахне светлината и умереното атмосферно и органично оцветяване. Продуктите за миене с високо налягане IPC се отличават с компактни, надеждни и изключително леки машини – идеални за основни операции за почистване. По-широката гама от продукти включва много модели – от най-простите с аксиална помпа, до моделите на електрически индукционни двигатели, които са най-добрите в домашната серия от продукти. Тези модели се препоръчват за почистване на леки видове замърсявания. Те са компактни и удобни, но напълно подходящи за професионална употреба.

Стъклени фасади
Почистването на прозорците определено е едно от най-трудните задачи за изпълнение. Нивото на мръсотия обикновено е високо и в много случаи трябва да работите на значителна височина от земята, с всички рискове, които крие това. Въпреки това, последните иновативни технологични системи са тук, за да помогнат.   Системите HighPure са най-подходящите продукти. Проектирани са да използват само пречистена вода и могат да намалят времето за почистване с до 75% в сравнение с конвенционалните методи, спестявайки трудови разходи и гарантирайки отлични резултати.   Пътеки, тротоари и зони за паркиране·

Когато става въпрос за малкотото паркингово пространство, отговорът е лесен –  IPC колички. Те са специално проектирани за тази цел и се препоръчват за глобално събиране на отпадъци. Освен това, кошчетата имат капаци, работещи с педали, които позволяват на операторите да работят максимално хигиенично. Имат и шест различни държача за торбички, които улесняват отделянето на различни видове отпадъци. ·

За павираните площи, които изискват почистване и отстраняване на пясък, чакъл и листа, се препоръчва използването на ръчно-водима меатачна машина. Метачните машини с капацитет за съхранение на мръсотия до 35 л могат лесно да обработват малки повърхности до 300 кв.м и са идеални за премахване на мръсотия и петна от твърди подове. Използването на специфичен вакуум също може да помогне за по-лесно и по-бързо изпълнение на ежедневните почистващи операции, като IPC Flowmix, чиято технология осигурява смукателната мощност на традиционен 3-моторен вакуум, което го прави идеален за вакуумиране на отпадъци и тежки материали със забележително спестяване на консумираната енергия. ·

За големи повърхности, се препоръчват седлови метачни машини на IPC. Те са оборудвани със специална четка във формата на V и специалната клапа. По този начин осигуряват максимална ефективност при стандартно и по-голямо събиране на отпадъци. В допълнение, самонивелиращата се механична система осигурява перфектно прилепване на четката и пода по всяко време.·

Както за малки, така и за широки пространства, обикновено почистващите препарати за високо налягане със студена вода се използват, ако има упорити петна, които да се отстранят – мъх, лишеи, птичи изпражнения, петна от влага, дъвка или остатъци от храна. Трябва да се внимава, за да се гарантира, че има достатъчно вода, за да се обработи лесно замърсяването и да се транспортира далеч от зоната (600 l / h и повече). Пречиствателите за високо налягане с гореща вода са по-подходящи за премахване на петна от мазнини, масла и гориво – идеални за използване в паркинги и подземни гаражи. Пречиствателите за високо налягане с гореща вода IPC са оборудвани с изключително усъвършенствани електронни системи, гарантиращи по-висока надеждност и намаляване на разходите за поддръжка.  Басейни и горещи ваниБасейните изискват редовна поддръжка, така че да са винаги готови за употреба.

Те трябва да са чисти и в добро състояние и най-важното е, че трябва да отговарят на обществените здравни стандарти. За да отговарят на тези изисквания, са нужни да се използват машини с високо налягане, които могат да премахнат петна от ръба на вашия басейн, дори със студена вода.

Отностно плевелите препоръчваме новото попълнение – Green Jet. Тази машина с гореща вода е специално създадена за премахване на плевели. Напълно екологични за използване. Основните характеристики обобщават устойчивостта и високата производителност – само чрез използването на гореща вода плевелите могат да бъдат премахнати без никакъв хербицид. Тази машина е идеална за места, където е необходима термична обработка и където са забранени пестициди – в общини, обществени помещения или в селско стопанство.

Отличните резултати са видими след няколко дни от първата употреба – третирането намалява разрастването на плевелите и осигурява окончателното им премахване след втората година.

Разгледайте продуктите

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *