В тези предизвикателни времена, пред които сме изправени през последните няколко месеца, IPC прие сериозно ситуацията и се впусна в нови разработки.

Осъзнавайки по-голямата отговорност, нашият отдел за научноизследователска и развойна дейност, а към него нашите технически експерти и инженери събраха цялото си ноу-хау и работиха с нов ангажимент през периода на блокиране. Включихме цялата ни верига за доставки, нашите търговски партньори, разположени в повече от 140 страни, няколко експерти в секторите за почистване, някои квалифицирани асоциации и акредитирани лаборатории в тази дейност, за да генерираме идеи.

Цялата IPC организация се мотивира и предприехме„една крачка напред“върху голям проект за предефиниране и прилагане на обновена, всеотдайна и пълна функционална гама от интегрирани решения. Целта е да предоставим на нашите клиенти ефективни отговори, в съответствие с допълнителните предпазни практики за почистване, необходими сега за защита на хората по целия свят.

Нови генератори на пара

Установеният опит и ноу-хау на IPC в производството на парогенератори са напълно изразени в най-съвременните работни станции за почистване, които вече могат да осигурят по-високи стандарти за почистване от всякога.

Парогенераторът SG50 е проектиран да гарантира висока производителност и отлични характеристики – максимална температура на парата 160 ° C. Възползвайки се от специални аксесоари и специални микрофибри, тази машина вече може да достигне дори по-високи стандарти за почистване от други сравними продукти на пазара.

Освен това намалената ширина на машината позволява достъп до тесни и по-малки зони, като влакови коридори.

Нови водоструйки за работа с топла вода –

Нашите изследвания доведоха до чисто нови продукти с високо налягане, които вече могат да повишат работната температура до 100 ° C за подобрени и по-безопасни характеристики на почистване.

Нашата водоструйка с високо налягане с гореща вода PW-H100 HTM, оборудвана с изключителна ETCS технология, осигурява постоянна стабилност при висока температура при 100 ° C, както в режими на високо, така и при ниско налягане.

Ново решение на WorkStation – парогенератор и количка

Това е нашият нов и подобрен отговор за посрещане на реалните изисквания в практиката на почистване. Състои се от добавяне на парогенератор към професионална напълно оборудвана количка.

Работната станция, която може лесно да се управлява от и до количката, е комбинацията от технологията на парогенератора с ръчните аксесоари за почистване, за постигане на по-високи нива на хигиена.

Количките са напълно регулируеми и се предлагат за индивидуални конфигурации (чанта за отпадъци, допълнителни кофи, тегления и др.)

 

Нова система за пръскане – 4 в 1

IPC е заимствал най-добрите технологии за пръскане, предлагани на пазара и ги е включил в нашите продукти.

По този начин редица гъвкави решения сега позволяват пръскане по подове, вертикални повърхности и трудни зони по по-безопасен и по-добър начин от преди.

Новата система за пръскане е изключително ефективна и лесно може да бъде преоборудвана. Може да се управлява чрез предния панел и може да се използва и от позицията на задвижването с помощта на пръскаща лента.

Резервоарът за пръскане и неговата количка могат да бъдат свалени и използвани като ръчно устройство за по-добри резултати върху малки до средни повърхности. Резервоарът може да се използва и като раница, с ръчно копче за пръскане на труднодостъпни или неравномерни зони.

Нови прахосмукачки – Всичко в 1: Вакуум за пръскане

Световният опит в производството на прахосмукачки от клас H, доведе IPC да разработи линия от модели с най-висок клас HEPA за ефективност на филтриране, както за мокри, така и за сухи прахосмукачки и всички оборудвани с изключителната технология DFS.

Машината с двоен разтвор вече има функции за инжектиране и извличане: прост комплект превръща помпата за извличане и резервоара за химикали в елементи за пръскане, които могат да се активират чрез отделен превключвател.

GS 1/33 H ISO5 ULPA е прахосмукачка с висока филтрация, квалифицирана и сертифицирана за възстановяване на опасен прах. По време на работа той осигурява максимални нива на съответствие и избягва повторното излъчване на частици във въздуха, които са потенциално опасни за здравето.

Нов безконтактен дозатор – безконтактни разпределителни станции

Нашето ноу-хау относно безконтактните системи вече е приложено в нашите гел дозатори. С цел задоволяване на настоящите строги изисквания, е разработена уникална програма от хигиенни станции с акцент върху лекотата на използване във всяка среда с голям човекопоток за максимална безопасност.

Новата пълна гама от хигиенни станции включва гел дозатори, комуникационни табла, държачи и кошчета за отпадъци без докосване.

Разработена е специална специализирана хигиенна станция, която да се използва и на микробуси или камиони.

Нови колички – Хигиенни колички

Нашата многофункционална гама колички, в нов рециклиран пластмасов цвят, е разширена с нови модели.

Специалната линия за колички PT (предварително обработена) е проектирана да се използва както с мопове за еднократна употреба, така и с микрофибър в режим „готов за употреба“. Всъщност, тези колички са снабдени с 2 кофи, едната за приготвяне на мопа с химически разтвор, а другата за съхранение на употребявани мопове, като по този начин се избягват всички рискове от замърсяване.

В тази гама моделът PT02 може да се използва с мопове и кърпички за еднократна употреба, докато моделите PT01 и PT03 могат да се използват както с мопове, така и с микрофибърни мопове и кърпички.

Нови мопове и кърпички за еднократна употреба – ефективни за еднократна употреба

Специализирана гама за еднократна употреба на мокри и многофункционални кърпички е специално избрана за получаване на отлични характеристики за отстраняване и събиране на всякакъв вид мръсотия от подове и вертикални повърхности, включително очила и прозорци.