Всеки ден е Ден на отворените врати при нас!

Разполагаме на склад с нови мотокари, електрокари, газокари с марка OSAKA – готови за експедиция и здрава работа във всяка точка на България, лесни за сервизиране и с изгодни технически обслужвания.

Поддържаме наличности на над 200 нови:

  • кари с подемност от 1.5т до 7т, височини от 3000 мм дуплекс до 5500мм триплекс, достатъчни да удовлетворят всяка необходимост на нашите клиенти за техния склад или производство;
  • дребна складова техника – стакери, нископовдигачи, транспалетни колички, ръчни високоповдигачи;
  • почистваща техника – прахосмукачки за сухо и мокро почистване, екстрактори (перящи прахосмукачки), подопочистващи автомати (scrubber), метачни машини.

Подемната техника на „АПЕКС СЕРВИЗ“ ООД обслужва хиляди фирми от най-разнообразни сфери на българския бизнес – производство, металургия, хранителна индустрия, строителство, дистрибуция и др.

Имате нестандартни изисквания или не можете да откриете своя продукт? За нас няма невъзможни задачи – нашият екип от талантливи инженери, опитни конструктори, ловки монтьори и находчиви снабдители ще Ви предостави акуратно изчислено, цялостно и оптимално решение за всяка ситуация.

Предлагаме Ви сами да се уверите в качествата на нашите машини, стационарен и мобилен сервиз, стелажи, почистваща техника и най-богатият склад на резервни части за кари на Балканите.

Обадете се на 0700 144 66 да заявите посещение и нашите колеги ще Ви очакват!